Στην Αμφίπολη ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη με γκρέιντερ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Το πρόβλημα, όμως είναι ότι ορισμένες φορές είναι και επικίνδυνα καθώς εκθέτουν τη χώρα διεθνώς, πέρα από την ευτράπελη κατάσταση που δημιουργούν. Ο δήμαρχος της Αμφίπολης εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στον τύμβο Καστά με γκρέιντερ!
Ας δούμε, όμως, πως εξελίχθηκε αυτό το πρωτοφανές επεισόδιο.

Ενταση επικράτησε στην Αμφίπολη, όταν ο αμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Α.Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ο δήμαρχος της περιοχής Κ.Μελίτος που εκείνη την στιγμή ήταν παρών σε έργα που γινόταν στο δρόμο που οδηγεί στον τύμβο ο οποίος ήταν κλειστός είδε έκπληκτος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν τον αξιωματούχο αφού ο ίδιος να έχει ενημερωθεί για την επίσκεψη.

Έτσι αποφάσισε να μην σταματήσει τα έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη κρατώντας αποκλεισμένο τον δρόμο δίνοντας εντολή στο γκεέιντερ που έσκαβε για να τοποθετηθούν σωλήνες να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες. Χρειάστηκε να παρέμβει ο περιφερειάρχης Α.Τζιτζικώστας ζητώντας από τον δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από τον δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ευτυχώς στο τέλος επικράτησε η κοινή λογική