Σκελετός έγινε πάλι η Τζολί;

Όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας προ ημερών δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα. Ήταν αδύνατη αλλά όχι όπως την δείχνει «σκελετό» το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer σε πρόσφατο εξώφυλλό του. Είναι γνωστό πως το εν λόγω περιοδικό έχει μια εμμονή με την ακτιβίστρια ηθοποιό καθότι διαλέγει και δημοσιεύει τις χειρότερες φωτογραφικές της στιγμές, αλλά πάλι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Ισχυρίζεται λοιπόν το National Enquirer πως η αποστεωμένη εμφάνιση της Τζολί και η άρνησή της να παραδεχτεί το πρόβλημά της φέρεται να έχει προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα σε αυτήν και τον Πίτ. Το International Business Times μάλιστα αποκαλύπτει πως ο Πιτ έχει ζητήσει διαζύγιο για να την κάνει να συνέλθει.

Τα προβλήματα της Τζολί ξεκίνησαν το 2007, αμέσως αφού έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή ενώ το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες όταν ένα γενετικό τεστ έδειξε ότι είχε 50% πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το βάρος της είναι μόλις 35 κιλά με την νευρική ανορεξία, το άγχος και την κατάθλιψη να είναι οι επικρατέστερες αιτίες.

Jolies

tumblr_nt9l7tIdJh1tj0d4uo1_1280

ang