Σήμερα το πρωί στις 11, η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, η οποία σήμερα το πρωί στις 11:00 θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει κατ’ επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Επίσης επιθυμία της οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί» και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ».

Η ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού.

ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 11:00 π.μ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το περασμένο Σάββατο, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. Το Ιδρυμα Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του, η οποία σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.