Ρουσλάνα: Συγκινημένη στο Πολυτεχνείο η Ουκρανή τραγουδίστρια

Η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2004, βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό να δώσει μία φιλανθρωπική συναυλία υπέρ της πατρίδας της, με τίτλο «Beauty Saves the World», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στο κολλέγιο Αθηνών.

Ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, βρήκε την ευκαιρία για να βρεθεί στον ιστορικό χώρο τιμώντας την επέτειο.

 

Η  Ρουσλάνα με τον πρόεδρο του ομίλου IWG και εκδότη του db8.gr κ. Γιώργο Γκάμαρη

Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι και με πολύ συγκίνηση είπε αποκλειστικά στο ΜEGA:

«Είναι πολύ σημαντικό που είμαι εδώ, σε αυτό το μέρος. Όπως και οι Ουκρανοί πολεμούν συνέχεια για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Είμαι δίπλα σας, σαν αδέρφια σας από την Ουκρανία»

Η εκδήλωση συμπαράστασης στον Ουκρανικό λαό

Η Ρουσλάνα έγινε ευρύτερα γνωστή όταν κατέκτησε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2004, με το τραγούδι «Wild Dances», βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, καθώς θα συμμετάσχει μαζί με άλλους Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας στο φιλανθρωπικό Music & Fashion Show, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την την εκπαίδευση των παιδιών που έχουν πληγεί από τον πόλεμο της Ουκρανίας και βρίσκονται στην Ελλάδα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο 18 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.