Ρέντα στις ατάκες είχε η Βούλτεψη

Κέφι είχε η Σοφία Βούλτεψη ή οποία έδωσε κορυφαίες ατάκες και… απαντήσεις στον Πάνο Καμμένο και όχι μόνο…

Όταν ανεβαίνει ο Πάνος Καμμένος στο βήμα οι τόνοι ανεβαίνουν, καθώς έχει μια τάση για υπερβολή και ερμηνεύει ορισμένα πράγματα με τη δική του λογική και φυσικά ανάλογα κατά πώς τον ευνοεί ανάλογα με την περίπτωση.

Έτσι λοιπόν σήμερα προκλήθηκε ένταση καθώς ο κ. Καμμένος συνέχισε την γνωστή τακτική του αλλά σήμερα είχε ρέντα και η Σοφία Βούλτεψη και του απαντούσε σε κάθε του ατάκα.

Ενώ ο Υπουργός μιλούσε, η Σοφία Βούλτεψη πετάχτηκε από τη θέση της και του φώναξε “Τελείωσε ο πόλεμος και γύρισες;” κάνοντας πολλούς βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας, να γελάσουν.

Λίγο αργότερα ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στον πατέρα της Σοφίας Βούλτεψη λέγοντας ότι “τη μία μέρα η Βούλτεψη κλαίει ως κόρη αριστερού και την άλλη το παίζει δεξιά”, προκαλώντας την έντονη απάντηση της βουλευτίνας της ΝΔ
“Γιατί δεν το έκανες Κούγκι ρε; Γιατί;” φώναξε εκείνη, με τον Τέρενς Κουΐκ να παρεμβαίνει λέγοντας “Σταμάτα τις κατινιές. Σταμάτα να είσαι κυρά Κατίνα”.

Για να εισπράξει την σκληρή απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη. “Εσύ που πούλησες σήμερα τον κλάδο σου να μην μιλάς. Να βρεις κάπου να κρυφτείς…”

Η ΕΣΗΕΑ έχει βάλει στο μάτι τον Τέρενς Κουίκ καθώς το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων θεωρεί ότι μπορούσε να έχει κάνει παρεμβάσεις υπέρ των δημοσιογράφων.