Πρωτοσέλιδο στους Times οι αγνοούμενες δίδυμες- Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισής τους [εικόνες]

Διεθνείς διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια που ακόμη αγνοούνται, καθώς μετά από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου δεν ήταν στην βάρκα.

Η υπόθεση εξαφάνισής τους φιλοξενείται ως πρωτοσέλιδο από τους Times με τίτλο «Κορίτσια αγνοούνται ενώ η Ελλάδα προετοιμάζεται να κηρύξει την φωτιά ως την φονικότερη της Ευρώπης κατά την μεταπολεμική περίοδο».

Περιγράφοντας το θρίλερ της εξαφάνισής τους, το πρωτοσέλιδο αναφέρει πως από εκεί που τα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε ξενοδοχείο στο Μάτι μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, οι ίδιες αγνοούνται.

«Οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται», αναφέρουν οι Times, χωρίς να διευκρινίζουν πως τα κορίτσια που βρέθηκαν εν τέλει στην βάρκα δεν είναι οι δίδυμες.

Τα κορίτσια θεωρούνται και επισήμως αγνοούμενα από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και εξέδωσε Amber Alert.

Ο πατέρας των διδύμων, Γιάννης Φιλιππόπουλος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ειδικότερα μετά το μπέρδεμα που έγινε καθώς ο πατέρας των παιδιών στην αρχή υποστήριζε πως τα κορίτσια που φαίνονταν σε πλάνα να έχουν διασωθεί από μία βάρκα είναι κόρες του.

Ωστόσο μετά από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τα δύο κοριτσάκια δεν είναι τα δίδυμα που αναζητούνται καθώς ο άνδρας που εικονίζεται να στέκεται δίπλα στα κορίτσια ανέφερε στις αρχές ότι τα δύο παιδιά που φαίνονται στο βίντεο είναι δικά του και άλλα δύο που φαίνονται παρά δίπλα είναι του κουμπάρου του.

Υπενθυμίζεται ότι, η Σοφία Φιλιπποπούλου είναι 1,13 μέτρα ύψος, 20 κιλά με καστανόξανθα μαλλιά και τη μέρα που χάθηκε φορούσε φούξια μπλούζα, ροζ σορτς και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου έχει ύψος 1,10 μέτρα, είναι 20 κιλά και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα, κόκκινο σορτς και ασημί πέδιλα.