Προκλητικός ο Καρανίκας: Ο Τσίπρας με διόρισε επειδή είμαι λαϊκό παιδί!!!

Προκλητικός εμφανίζεται και πάλι ο… πρωθυπουργικός σύμβουλος, πλέον, Νίκος Καρανίκας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο αδιόριστος εκπαιδευτικός, αρνητής στράτευσης και υμνητής (σε εικαστικό επίπεδο!!!) των πράξεων του Μπιν Λάντεν, Νίκος Καρανίκας απαντά για όλα: Για το θαυμασμό που τρέφει στην Ελένη Μενεγάκη, για τις δηλώσεις του και τα καθήκοντά του.

Μεταξύ άλλων λέει:

Για τα καθήκοντά του στο Μαξίμου

«Αυτή είναι δική μας υπόθεση. Της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση έβγαλε ένα ΦΕΚ. Περιοριστείτε στα γεγονότα τα πραγματικά, ας μην κάνουμε ιστορίες. Αυτό δεν είναι ούτε ευθύνη, ούτε ενδιαφέρουν τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κουτσομπολιό. Εχω έναν επικουρικό ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση κι εσείς το μεγεθύνετε».

Για την Ελένη Μενεγάκη

«Σαφώς μου αρέσει η Μενεγάκη. Αν η λαϊκή μου καταγωγή και αισθητική θίγει κάποιους, εμένα δεν με θίγει. Προφανώς πήραν υπόψη και τη λαϊκή μου καταγωγή πέραν της πολιτικής μου μόρφωσης για να με βάλουν σε μια θέση που είναι πολιτική»

Για την δήλωσή του ότι η καριέρα είναι χολέρα

«Εμείς δεν κάνουμε καριέρα, μας προκύπτουν υπεύθυνες θέσεις. Είναι μεγάλη η διαφορά. …Το κυνήγι για την ιδιώτευση είναι χολέρα. Διότι αυτό σημαίνει καριέρα».

Μετά από όσα λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Καρανίκας, όλοι ελπίζουν ο διορισμός του να αφορά την εκπλήρωση κάποιου νεανικού χρέους του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του και να μη τον συμβουλεύεται σε καίρια ζητήματα.

proto-thema