Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αν γνώριζε ο Τσίπρας, να παραιτηθεί -Και όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την τραγωδία και τόνισε ότι πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αν γνώριζε για τους νεκρούς.

«Δεν παραδέχονται τίποτε γιατί δεν θέλουν να αποκαλυφθεί ότι υπήρχε χρόνος από το απόγευμα της Δευτέρας για να δράσουν και να συντονίσουν την όποια επιχείρηση. Προσπαθούν επικοινωνιακά να διαχειριστούν μια τραγωδία. Αν όχι να παραιτηθεί η ίδια η κυβέρνηση, πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί. Να βγουν και να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού και αν γνώριζε και ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί και ο ίδιος», τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ακόμη, απαντώντας στα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του, δήλωσε:

«Τουλάχιστον σε αυτή τη συνέντευξη δεν αμφισβητεί την ώρα. Όταν μετά από μια φωτιά υπάρχουν δεκάδες νεκροί και η κυβέρνηση δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, αυτούς τους ανθρώπους τους έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός».

«Ο κύριος Πολάκης θα έπρεπε να είναι πριν από μένα στο Σισμανόγλειο και να διαπιστώσει ότι υπάρχει και νεκρός, οπότε δεν θα υπήρχαν και οι ηλίθιες δικαιολογίες με την σφραγίδα. Από τις 18:30 πήγαιναν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματίες. Δεν όφειλε να είναι εκεί; Εγώ βοηθούσα εκεί, δεν πήγα να κόψω βόλτες. Ο Καμμένος κοιμόταν, εκείνη την ώρα. Δίναμε το κινητό μας για να επικοινωνήσει ο κόσμος με τους δικούς του ανθρώπους και προσφέραμε και κουβέρτες. Ο Πολάκης επέλεξε να κάνει σόου 12 παρά τη νύχτα… 20:30 ήρθε το πρώτο παιδάκι, 22:30 το βρέφος, στις 22.50 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο», δήλωσε ακόμη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.