«Πνιγμένη» η Μάνδρα: Μεγάλα προβλήματα στην Αθηνών – Κορίνθου!

Στο έλεος της κακοκαιρίας και πάλι η δυτική Αττική με την κατάσταση στην Μάνδρα να είναι τραγική. Το απόγευμα της Πέμπτης (27.06.2018) λίγο πριν τις 18:00, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, αποκαταστάθηκε σε μια λωρίδα, ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται κανονικά.

36311539 10216358632696220 3075492953859293184 n

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Αττική οδό, εκτός από την έξοδο προς Μάνδρα, η οποία παραμένει κλειστή. Επιπλέον κλειστή παραμένει η παλαιά Εθνική Αθηνών από την Γέφυρα της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα και ο κόμβος Μάνδρας – Μαγούλας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παράλληλα, κλειστή είναι η οδός Στρατηγού Ρόκα στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα στο ρεύμα προς Μάνδρα, η οδός Λεωνίδα Στάμου στο ύψος Κόμβου Μάνδρας – Μαγούλας, η οδός Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας στα Μέγαρα.

Επίσης, δυσχερής είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων, από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια.

Η νέα βροχόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/6) έκοψε στα δύο τη νέα εθνική οδό στο 29,5ο χλμ προς Κόρινθο, ενώ έκλεισε και η παλαιά από το 33ο χλμ έως τα ναυπηγεία Ελευσίνας, όπως και η έξοδος της Αττικής οδού προς Μάνδρα. Η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου πραγματοποιείται από δύο λωρίδες, ενώ την ίδια ώρα στο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Συγκεκριμένα, τα σημεία τα οποία παραμένουν κλειστά είναι τα εξής:

  1. Νέα Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στο 29.5 χλμ, στο ρεύμα προς Κόρινθο (ανοιχτές δυο λωρίδες κυκλοφορίας)
  2. Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θηβών από γέφυρα Μάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα
  3. Κόμβος Μάνδρας-Μαγούλας, ρεύμα προς Αθήνα
  4. Αττική Οδός, έξοδος προς Μάνδρα
  5. Οδός Στρατηγού Ρόκα στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα, ρεύμα προς Μάνδρα
  6. Οδός Λεωνίδα Στάμου στο ύψος του κόμβου Μάνδρας-Μαγούλας
  7. Οδός Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας στα Μέγαρα. Δυσχέρεια στην κίνηση στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από Δαφνί έως διυλιστήρια