Πατατοσαλάτα:

Μετά την κρεατοφαγία καλό είναι την επόμενη μέρα να ακολουθήσουμε την οδό της αποτοξίνωσης!

Πατατοσαλάτα | Υλικά:

  • 5-6 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο στον τρίφτη
  • μαιντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • λίγα ραπανάκι ή ελιές
  • 2 σκ. σκόρδο

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά περίπου.
  • Τις λιώνουμε με μια μεγάλη πιρούνα καθώς είναι μαλακές.
  • Χτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα και το μαϊντανό ως ντρέσινγκ.
  • Ανακατεύουμε σε μια μεγάλη πιατέλα πατάτες, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ντρέσινγκ, αλάτι και πιπέρι.
  • Διακοσμούμε με ελιές ή ραπανάκια. Σερβίρεται και σε θερμοκρασία δωματίου.
SHARE