Μετά την κρεατοφαγία καλό είναι την επόμενη μέρα να ακολουθήσουμε την οδό της αποτοξίνωσης!
Πατατοσαλάτα | Υλικά:
- 5-6 πατάτες
- 1 κρεμμύδι μεγάλο στον τρίφτη
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 3 κουταλιές μουστάρδα
- λίγα ραπανάκι ή ελιές
- 2 σκ. σκόρδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά περίπου.
- Τις λιώνουμε με μια μεγάλη πιρούνα καθώς είναι μαλακές.
- Χτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα και το μαϊντανό ως ντρέσινγκ.
- Ανακατεύουμε σε μια μεγάλη πιατέλα πατάτες, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ντρέσινγκ, αλάτι και πιπέρι.
- Διακοσμούμε με ελιές ή ραπανάκια. Σερβίρεται και σε θερμοκρασία δωματίου.