Παππάς: «Γιατί πήγα στη Βενεζουέλα»

Για «ομολογία Παππά για πολύχρονη σχέση συνεργασίας με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers», κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε προηγουμένως ο υπουργός Επικρατείας.

«Υπό το βάρος των σημερινών αποκαλύψεων, ο κ. Παππάς λύνει επιτέλους την ένοχη σιωπή του. Από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο.Και αυτό για να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του “συντρόφου” Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας!, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΝΔ.

«Ομολόγησε, δηλαδή, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου», συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει τονίζοντας ότι «ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers».

SHARE