Πάνος Καμμένος: Δεν διέρρευσα εγώ την ιστορία για τον Τσίπρα και τις Μαλδίβες

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αναφέρονται σε υποτιθέμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν αυτός που πυροδότησε τα σενάρια από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» όταν αναφέρθηκε σε ένα περιπετειώδες και μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού και της οικογενείας του στις Μαλδίβες, όπου μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος παρενέβησαν τα ΟΥΚ για να τον διασώσουν…

Από εκείνη τη στιγμή αρχισαννα κυκλοφορούν διάφορες φήμες και εικασίες στα social media, με μια από αυτές να αναφέρει ότι την ιστορία αυτή τη διέρρευσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος απάντησε μέσω twitter:

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε σε ανάρτησή του o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.