Ουζουνίδης: Περιμένω 50.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ την Τρίτη [βίντεο]

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι εφησυχασμένος εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην AEK TV μετά τη νίκη επί της Βίντι στην Ουγγαρία (1-2).

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΕΚ TV μετά το τέλος του αγώνα στην Groupama Arena, τόνισε ότι η πρόκριση είναι πια στα χέρια της ΑΕΚ, αλλά υπενθύμισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι την Τρίτη στο ΟΑΚΑ πρέπει να βρεθούν πάνω από 50 χιλιάδες φίλάθλοι!

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και πλέον η τύχη είναι στα χέρια μας. Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Πλέον εξαρτάται από μας, αλλά ποδόσφαιρο είναι. Έχουμε δει πολλά, άρα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, να αφήσουμε το αποτέλεσμα αυτό στην άκρη στο μυαλό μας και να ξεκινήσουμε σαν να χρειαζόμαστε τη νίκη. Αν το κάνουμε αυτό νομίζω όλα θα πάνε καλά», τόνισε.

«Αν στο προηγούμενο ματς μαζεύτηκε 30.000 κόσμος, περιμένω τώρα 50.000! Νομίζω θα είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για όλους μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί. Ο κόσμος πάντα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες, τους σπρώχνει για να τρέξουν περισσότερο, να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο και να πιέσουν τον αντίπαλο. Νομίζω ότι θα είναι δίπλα μας», πρόσθεσε ο Εβρίτης τεχνικός.

«Ξεκινήσαμε καλά, όμως όταν φτάνεις τόσο κοντά πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα. Το είπα και μετά τη Σέλτικ, ότι είχαμε πετύχει μια μεγάλη πρόκριση, αλλά έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Κάναμε το πρώτο βήμα και είναι πολύ σημαντικό ότι όλα εξαρτώνται από μας στο σπίτι μας», κατέληξε.