Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο στην λεωφόρο Κηφισίας, με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες.

Τα δυο επικίνδυνα και εκτεταμένα σημεία στη «λεωφόρο του θανάτου.»

-Στο ύψος του ΚΑΤ και του Δάσους Συγγρού και στο ύψος του ΥΓΕΙΑ, αλλεπάλληλα, σχεδόν διαρκή τα ατυχήματα με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε μετά τις 9 το πρωί στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του ΚΑΤ.

Πατέρας και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ η μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν φορτηγάκι που ξέφυγε από την πορεία του έπεσε πάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, το φορτηγάκι το οποίο κατευθυνόταν προς Αθήνα, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η τριμελής οικογένεια. Μάλλον θα καβάλησε λόγω ταχύτητας τη μικρή διαχωριστική λωρίδα, που υπάρχει σε όλα τα σημεία εκείνα.

Πάνω στα δύο οχήματα έπεσαν δύο άλλα αυτοκίνητα τα οποία υπέστησαν μόνο υλικές ζημιές.
Απο τα συντρίμμια του πρώτου ΙΧ ανασύρθηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, και βαριά τραυματισμένη η μητέρα. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Κηφισιάς, που διενεργεί προανάκριση.
Λόγω του δυστυχήματος το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα, σύνηθες φαινόμενο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο ως συνέπεια θλιβερή.