Ο Τομ Χάνκς και «Τα Φιλαράκια» πρώτευσαν σε διαδικτυακή δημοσκόπηση!

Ο βραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χάνκς κατέκτησε την πρώτη θέση ψηφοφορίας για την ανάδειξη του καλύτερου ηθοποιού στην ιστορία του κινηματογράφου, από 1.1 εκατομμύρια ψηφοφόρους, σε διαδικτυακή δημοσκόπηση του «Ranker».

Η δημοσκόπηση, μεταξύ των σινεφίλ, έγινε με βάση το ερώτημα: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί όλων των εποχών;». Οι κανόνες προέβλεπαν πως οι ηθοποιοί έπρεπε να βαθμολογηθούν με βάση ολόκληρο το έργο τους και όχι μόνο την πρόσφατη δουλειά τους.

«Μερικοί από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, δεν έχουν παίξει τα τελευταία πέντε χρόνια σε κάποιο έργο, αλλά εξακολουθούν να δικαιούνται μια θέση μεταξύ των καλύτερων ηθοποιών όλων των εποχών», ανέφεραν οι κανόνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Χανκς είχε σοβαρότατο ανταγωνισμό, διαγωνιζόμενος απέναντι σε μύθους της μακράς ιστορίας του Χόλυγουντ. Ωστόσο, δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις μεγάλες του ερμηνείες σε ταινίες όπως το «Forrest Gump», η «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» και το «Big».

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης σειράς όλων των εποχών πρώτευσαν «Τα Φιλαράκια», η σειρά που έκανε θραύση τη δεκαετία του ’90 και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η σειρά, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2004, θεωρείται μέχρι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Δεν έχει συγκεκριμένη πλοκή, αλλά για 236 επεισόδια, παρακολουθούσε τις ζωές και την καθημερινότητα έξι φίλων στο Μανχάταν.

Μέσα σε δέκα χρόνια που διήρκεσε, είδαμε τους πρωταγωνιστές να μεγαλώνουν, να ερωτεύονται, να αλλάζουν δουλειές, να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να ζουν ευχάριστες στιγμές.

Κατά τη διάρκεια προβολής της αγαπημένης σειράς εμφανίστηκαν ως guests μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ όπως οι Σον Πεν, Ντάνι ντε Βίτο, Μπρους Γουίλις, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Μπεν Στίλερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ρις Γουίδερσπουν κ.ά.