Ο Μητσοτάκης «κρεμάει» τον Κεφαλογιάννη για τη fake φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα

«Άδειασε» τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, για τη fake φωτογραφία που παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτη, και με την οποία συνέδεε τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Χούντα

 

«Έχω το θάρρος να πω δημόσια ότι κακώς ευρωβουλευτής μας χρησιμοποίησε στη δημόσια αντιπαράθεση συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν είναι αληθινές», δήλωσε ο κύριος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Μανώλη Κεφαλογιάννη

 

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης ανακάλεσε, αλλά κατά το ήμισυ, μέσω twitter, τα όσα από τηλεόρασης υποστήριξε για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

 

«Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» έγραψε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος όμως άφησε ανοιχτό παράθυρο να επανέλθει. Και αυτό διότι «η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν».

 

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη επέμενε να δείξει την φωτογραφία και ζητούσε την κάμερα να πάει κοντά για να την δουν οι τηλεθεατές. Πρόκειται για μια φωτογραφία από την επταετία στην οποία υποτίθεται πως πίσω από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο βρισκόταν ο πατέρας του πρωθυπουργού. Με την διαφορά πως έχει αποδειχθεί πως στην φωτογραφία διακρίνεται ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της κυβέρνησης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη. Παρά την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη που συμμετείχε στο πάνελ ότι πρόκειται για fakenews, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να δείχνει την φωτογραφία. «Δεν ανακαλώ τίποτα, έχω την καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά.

SHARE