Ο Γεωργιάδης επιχειρεί να ενοχοποιήσει άλλους-Κουβέντα για την καλπονοθεία

Ο Βασίλης Γεωργιάδης θα μείνει στην ιστορία για τρεις λόγους. Πρώτον, ότι ήταν ο τελευταίος πρόεδρος της φθίνουσας ΟΝΝΕΔ, δεύτερον ότι ήταν ο πρόεδρος με την πιο σύντομη θητεία και τρίτον ότι στο Συνέδριο που έκανε, υπήρξαν αποτελέσματα μιας εκλογικής διαδικασίας που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε!

Ο τελευταίος λόγος ήταν αρκετός για να διαγραφεί αφού τίθενται ζητήματα πολιτικής ηθικής. Συνεπώς η αντίδρασή του στη διαγραφή του λίγη πολιτική σημασία έχει αφού ο λόγος του δεν έχει βαρύνουσα σημασία.

Μετά τη διαγραφή του ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε με την εξής δήλωση:

«Η ΟΝΝΕΔ σήμερα στο πρόσωπό μου δέχθηκε μία άδικη και προσχεδιασμένη επίθεση.
Αμφισβητήθηκαν τόσο η ύπαρξη και η προσφορά της όσο και η θεσμοθετημένη από το καταστατικό της Ν.Δ. αυτοτέλειά της.

Η ανεξάρτητη φωνή και βούληση των ΟΝΝΕΔιτισσών και ΟΝΝΕΔιτών ενοχλεί συστημικά κέντρα εξουσίας που τις προηγούμενες ημέρες είχαν ήδη αποκλείσει εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ από τις εσωκομματικές εκλογές αγνοώντας και παραβιάζοντας τις σχετικές αποφάσεις της ΚΕΦΕ.

Σχετικά με την διαγραφή μου, δεν γνωρίζω γιατί διαγράφηκα αφού ουδέποτε κλήθηκα σε κανένα πειθαρχικό όργανο επειδή προφανώς τα όργανα και το καταστατικό για κάποιους δεν έχουν καμία αξία.

Στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προφανώς η πολιτική αποτύπωση των συσχετισμών σε κάποιους δεν άρεσε.

Οι ίδιοι κύκλοι που δυσαρεστήθηκαν από τα εκλογικά αποτελέσματα του Συνεδρίου, είχαν ήδη επιχειρήσει, το προηγούμενο διάστημα να μου επιβάλλουν ανεπιτυχώς να μεθοδεύσω συγκεκριμένες ποσοστιαίες εκπροσωπήσεις στην Κεντρική Επιτροπή και στους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ για το Συνέδριο. Επειδή, ο πρώτος τους στόχος που ήταν ο έλεγχος της Οργάνωσης απέτυχε, προχώρησαν στον δεύτερο στόχο του σχεδίου τους που ήταν η διάλυση της ΟΝΝΕΔ και η μετατροπή της σε μία ακόμη γραμματεία του Κόμματος.

Η προσπάθεια διάλυσης της ΟΝΝΕΔ θα με βρει αντίθετο και συντασσόμενο στο πλευρό των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ και των Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια δυνατή, πολυτασική, μαζική και παρεμβατική ΟΝΝΕΔ.

Επειδή θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές, σχετικά με την απόφαση του πειθαρχικού που ποτέ δεν με κάλεσαν και ποτέ δεν συνεδρίασε μόνο το παρακάτω σχόλιο: Κανείς και ποτέ δεν θα μπορέσει είτε να κλείσει είτε να υποβαθμίσει την ΟΝΝΕΔ.

Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης πάντα ΟΝΝΕΔίτης».

Το ερώτημα βέβαια είναι ότι για την «ταμπακιέρα», δηλαδή για την καλπονοθευτική διαδικασία και την έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές που ουδέποτε διεξήχθησαν, δεν αναφέρει κουβέντα.