Ο ετεροθαλής αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα θα ψηφίσει Τραμπ

Να λοιπόν που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…Ο ετεροθαλής αδελφός του Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει τόσο απογοητευμένος από το δημοκρατικό κόμμα που θα ψηφίσει τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο 57χρονος Μαλίκ Ομπάμα σημειώνει ότι ο κύριος λόγος για την προτίμησή του στον Τραμπ έχει να κάνει με το σάλο που ξέσπασε για την χρήση του προσωπικού λογαριασμού e-mail από την Κλίντον, από τον οποίο μοιραζόταν διαβαθμισμένα έγγραφα και απόρρητες πληροφορίες.

Δηλώνει ακόμη «απογοητευμένος» από την Κλίντον σχετικά με τον θάνατο του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος ήταν προσωπικός του φίλος, αναφέρει η Guardian.

«Νιώθω περισσότερο Ρεπουμπλικάνος τώρα επειδή δεν υπερασπίζονται τους γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου κι αυτό με ευχαριστεί» και πρόσθεσε ότι «συμπαθώ τον Τραμπ επειδή μιλά από την καρδιά του».

Ο 57χρονος λογιστής στο επάγγελμα, ζει στη Κένυα ωστόσο παλαιότερα έμενε στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Καθώς είναι ακόμη εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ψηφίσει τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Σημειώνεται ότι ο Μαλίκ Ομπάμα και ο Αμερικανός πρόεδρος έχουν τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετική μητέρα και οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1985.

Ο πατέρας τους μετακόμισε από την Κένυα στις ΗΠΑ το 1959, αλλά ήταν “απών” από τη ζωή του προέδρου.