Ο Β.Λεβέντης προβλέπει σύντομα εκλογές και πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Προτείνει επίσης οικουμενική Κυβέρνηση.

«Δέχτηκα μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον που εμπιστεύτηκα», τόνισε και συμπλήρωσε, «δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Καρρά, από την Ένωση Κεντρώων, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Καρράς έπρεπε να αφήσει την έδρα του, έχει διορία 3 ημέρες, εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε», δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δέχτηκα μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον που εμπιστεύτηκα», τόνισε και συμπλήρωσε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων: «Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει αυτός με ανέδειξε».

Ενώ προέβλεψε ότι ο Γιώργος Καρράς θα πάει στη  ΝΔ. «Τώρα δεν το παραδέχεται, αλλά ούτε και ο Καλλιάνος το παραδεχότανε», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Παράλληλα σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΕΚ. Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».

Ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό». Ο κ. Λεβέντης ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές».
Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».