Ντόρα: Ντρέπομαι ως γυναίκα για τη στάση της Γεροβασίλη στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης

Προ των ευθυνών της ως γυναίκα πολιτικό έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη την Όλγα Γεροβασίλη για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης πέντε Ελληνίδων από τον πρεσβευτή της Βενεζουέλας, σε τηλεοπτική της εμφάνιση σήμερα τον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή των “Αταίριαστων”.

Η πρώην υπουργός εξωτερικών δήλωσε: ” Θα περίμενα σήμερα η κυρία Όλγα Γεροβασίλη να τοποθετηθεί για το θέμα του πρέσβη της Βενεζουέλας και πραγματικά αυτό το περίμενα. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς βαρέθηκα να το ακούω, έχω δει όμως στην πράξη και το έχω δει μια φορά στην βουλή όταν μου έγινε μια πολύ χαμηλού επιπέδου επίθεση σε αυτή την λογική, όπου είδα τις συναδέλφισσες του ΣΥΡΙΖΑ μουγκές.

Και το είδα και εχθές, εγώ περίμενα εχθές μια θαρραλέα δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη η οποία να λέει λυπούμαστε δεν έπρεπε ποτέ να είχαμε στείλει αυτή την επιστολή διότι εδώ πέρα γιατί μιλάμε, μιλάμε για ένα άνθρωπο ο οποίος είχε εξουσία, ο πρέσβης της Βενεζουέλας, σε πέντε Ελληνίδες υπαλλήλους της πρεσβείας που εξαρτάτο η δουλειά τους,το μεροκάματο τους από τον κύριο πρέσβη, επιτρέπει στον εαυτό του σεξουαλική παρενόχληση και παρεμβαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό άλλης χώρας τον κύριο Μαδούρο (ούνα φάτσα, ούνα ράτσα), να μην γίνει θέμα η σεξουαλική παρενόχληση γιατί θα βλαφτεί το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Είναι ποτέ δυνατόν και σας το λέω σαν γυναίκα, δεν το δέχομαι ως λογική και περίμενα εδώ από τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν μπροστά και να πούνε ότι αυτό είναι απαράδεκτο.

Δηλαδή έχουμε δύο τρόπους να μιλάμε, όταν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς πρόκειται να θιγεί τότε δεν πειράζει και η σεξουαλική παρενόχληση, κάνουμε και τα στραβά μάτια, έχουμε και την κόρη μας και της λέμε επειδή είναι αριστερός ο πρέσβης της Βενεζουέλας και δεν είναι Γερμανός δεν πειράζει κοριτσάκι μου ας σου έκανε και σεξουαλική παρενόχληση!!

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι και ντρέπομαι!”