Ντ.Τραμπ «Οι ισλαμιστές επιτίθενται συνέχεια σε χριστιανούς, αυτοί οι τρομοκράτες καθώς και τα τοπικά τους ή παγκόσμια κυκλώματα πρέπει να σβήσουν».

Γιατί ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης, τονίζει ο αυριανός πλανητάρχης.

Δεν αναφέρεται στο πολεμικό του ανακοινωθέν μόνο κατά των Τζιχαντιστών αλλά γενικά στους Ισλαμιστές τρομοκράτες, δηλαδή και στους λεγόμενους φανατικούς θρησκευτικά και ιδεολογικά κατά του πολιτισμού, της Δύσης και της Χριστιανοσύνης. Μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση, που έπληξε την Γερμανία το βράδυ της Δευτέρας, πολλαπλασιάστηκαν οι αντιδράσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και στις ΗΠΑ, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται».

Στις ΗΠΑ, η προεδρία Ομπάμα καταδίκασε «αυτή την σύμφωνα με ενδείξεις τρομοκρατική πράξη», αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πιο πολεμικός. Σε ένα tweet έγραψε:

«Σήμερα έγιναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, στην Ελβετία και στη Γερμανία, τα πράγματα χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται».
Στη συνέχεια, ο Τραμπ, σε ανακοίνωσή του ήταν ακόμη πιο κατηγορηματικός:

«Αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν στο δρόμο ενώ ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Το ισλαμικό κράτος και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτίθενται συνεχώς σε χριστιανούς είτε μέσα στις κοινότητές τους είτε σε εκκλησίες», έγραφε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος αποκάλεσε αυτή την στρατηγική «μέρος του παγκόσμιου τζιχάντ». Και πρόσθεσε σε πολεμικό ύφος:
«Αυτοί οι τρομοκράτες καθώς και τα τοπικά τους ή παγκόσμια κυκλώματα πρέπει να σβήσουν από προσώπου γής, μια αποστολή την οποία θα φέρουμε εις πέρας με όλους τους συμμάχους μας που διαπνέονται από πνεύμα ελευθερίας».

Η κατασκευή του κέρινου ομοιώματος του Τραμπ στο Μαντάμ Τισό -Εκπληκτική ομοιότητα

Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι καλλιτέχνες του Μαντάμ Τισό, ώστε να είναι έτοιμο το κέρινο άγαλμα του Ντόναλντ Τραμπ, πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.
Το άγαλμα είναι πραγματικά ίδιο με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, με τους καλλιτέχνες να έχουν αποτυπώσει τον χαρακτηριστικό μορφασμό του, ενώ τα μαλλιά που έχουν τοποθετήσει δίνουν τη δική τους πινελιά.

Οι καλλιτέχνες χρειάστηκαν δύο ημέρες για να τον χρωματίσουν, ενώ είναι απαραίτητες μερικές ημέρες για να δουν τις λεπτομέρειες. Οταν ολοκληρωθεί, θα του κόψουν τα μαλλιά, όπως τα έχει και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το μουσείο κέρινων ανέφερε πως το άγαλμα θα είναι έτοιμο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, όταν και ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Μπαράκ Ομπάμα.