Νίκος Νικολόπουλος: Με λάβαρο το «ΟΧΙ» στη συμφωνία της ντροπής, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος κατέρχεται αυτόνομα στις Ευρωεκλογές!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Στις ηλιόλουστες Πρέσπες χθες η Ελλάδα έζησε την πιο μαύρη μέρα της σύγχρονης ιστορίας της. Εκεί, μαζί με τον αγανακτισμένο λαό, βρέθηκαν μαζικά οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκο Νικολόπουλο, για να διατρανώσουν τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας, που είναι αποφασισμένη να αποδυθεί σε έναν σκληρό αγώνα προκειμένου ποτέ να μην επικυρωθεί –από τη Βουλή- η κάκιστη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής μετέβη στις Πρέσπες υλοποιώντας τη δέσμευση του ότι θα είναι εκεί, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μαζί με τον απλό οργισμένο λαό, για να μην παραδοθεί το όνομα της Ελληνικής και μόνο Μακεδονίας στους σφετεριστές και κλεπταποδόχους Σκοπιανούς.
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ…»
Μιλώντας σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους στις Πρέσπες ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:
«Είχα χρέος να έρθω σε μια από τις άκρες της Ελλάδας για να ενώσω την φωνή μου με τους Μακεδόνες και όλους τους συνέλληνες κατά ενός καθ’ υπαγόρευση διαρκούς εγκλήματος που συντελείται τις τελευταίες δεκαετίες από Ελληνικές Κυβερνήσεις εναντίον της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και που προδίδει την ιστορία μας και το αίμα των ηρώων Μακεδονομάχων.
Διαχρονικά, όπως αποδεικνύουν τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών, που κατετέθησαν προχθές στη Βουλή Έλληνες, Υπουργοί πίσω από την πλάτη των Ελλήνων και της Βουλής –ποιος ξέρει έναντι ποιας αντιπαροχής- παρέδιδαν «τα Άγια του ΈΘΝΟΥΣ τοις κυσίν».
Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλοι οι Υπουργοί Εξωτερικών, καθώς και οι Πρωθυπουργοί που κατείχαν τα απόρρητα έγγραφα της διαπραγμάτευσης, ήθελαν συνειδητά να βλάψουν ανεπανόρθωτα το εθνικό συμφέρον.
Όταν, όμως, κάποιοι συμπεριφέρονται ως ανάξιοι και ανιστόρητοι ή ακόμα ως ριψάσπιδες, τότε χάνει κάθε νόημα ο όποιος χαρακτηρισμός των πράξεων τους. Δεν εννοώ να πέσω στην παγίδα του διχασμού εκστομίζοντας χαρακτηρισμούς και κατηγορίες».
«ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογράμμισε:
«Οι κοινοβουλευτικές προσπάθειες συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ με εκατέρωθεν πυρά υποκρισίας και αποπροσανατολισμού δεν πρόκειται να καρποφορήσουν.
Ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι η συμφωνία της ντροπής, πίσω από κλειστές πόρτες, έχει συμπρωταγωνιστές πολιτικούς από τα αριστερά έως τα δεξιά.
Στη συμφωνία των Πρεσπών υπάρχει η υπογραφή του Τσίπρα και η συναίνεση του Μητσοτάκη.
Αν ο Μητσοτάκης ήθελε να μην μπουν οι υπογραφές ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ, θα είχε ζητήσει να παραιτηθούν οι βουλευτές που διαφωνούν… Και τότε δεν θα υπήρχε η φιέστα των ΠΡΕΣΠΩΝ, αλλά η διεξαγωγή νέων εκλογών. Αυτό και του πρότεινε με επιστολή, αλλά και από το βήμα της Βουλής, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος.
Διάβασα σήμερα ένα γκάλοπ, που το 75% των Ελλήνων δεν αποδέχεται την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Διαπίστωσα λοιπόν πως τα στοιχεία είναι ακριβώς ΙΔΙΑ με εκείνα αντίστοιχης δημοσκόπησης του 2008.
Τότε ήταν Υπουργός Εξωτερικών η κ. Ντόρα Μπακογιάννη…
Η εφημερίδα που και τότε και τώρα παρήγγειλε την έρευνα είναι η ΙΔΙΑ, «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».
Αποδεικνύεται περίτρανα λοιπόν ότι το φάντασμα του Μακεδονικού τους κυνηγάει όλους διαρκώς… Και θα τους κυνηγά «νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων…»
Κι αν ο Τσίπρας από πεποίθηση υπέγραψε τη συμφωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δικαιούται να αναζητεί τρικ για να ξεφύγει από την διπλοπρόσωπη συμπεριφορά του.
Αναρωτιέμαι… Αλήθεια, γιατί σήμερα δεν ήρθαν στις Πρέσπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του;
Γιατί δεν βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, ή άντε, έστω στο πλευρό της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, στον αγώνα που δίνουμε για να ματαιωθεί με την μη ψήφιση στη Βουλή –όταν έρθει- η εφαρμογή της κατάπτυστης συμφωνίας;
«Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΘ ΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»!
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:
«Απέναντι στον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και σε κάθε άλλον που φανερά ή υπόγεια «Μηδίζει», το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα είναι αποφασισμένο να σταθεί όρθιο. Και μαζί με τον λαό και τον Θεό να προσπαθήσει να ακυρώσει τη συμφωνία της ντροπής μέσα από τους αγώνες και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Ελάχιστο χρέος μας ήταν να βρεθούμε στις Πρέσπες. Και από εκί να φωνάξουμε «όχι».
Ανήγγειλα από τις Πρέσπες τη διαμόρφωση ενός νέου πατριωτικού και κοινωνικού μανιφέστου για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Από τα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας ξεκίνησε ο νέος αγώνας για να αλλάξει στον τόπο μας η πολιτική, να αλλάξει η ιστορία.
Κάποτε από το ακριτικό Καστελόριζο ξεκίνησε μία τραγική πορεία εθνικής υποχώρησης και σύγχρονης υποδούλωσης της Ελλάδας, που ολοκληρώθηκε χθες στις επίσης ακριτικές Πρέσπες. Αυτή τη φορά όμως δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους δισταγμούς, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την ίδια την Ελλάδα.
«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»
Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα και με τις αποφάσεις της Πολιτικής Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, εξήγγειλε την αυτόνομη πορεία του κόμματος στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με πρώτο στόχο τις Ευρωεκλογές του 2019, εκφράζοντας την ελπίδα ότι σε αυτή την πορεία θα συνταχθεί και κάθε άλλη πατριωτική και δημοκρατική προσωπικότητα ή συλλογικότητα που επιθυμεί την ανατροπή των συσχετισμών στην ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.
«Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να υψώσουμε μία σύγχρονη και θεσμική πατριωτική φωνή που θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη, κυρίως όμως να κάνουμε κάθε τι δυνατόν, ώστε να σπάσει ο κύκλος της υποχωρητικότητας, της φτώχειας και της εθνικής ηττοπάθειας. Και την προσπάθεια αυτή θα την κάνουμε ακόμα και μόνοι μας οι Χριστιανοδημοκράτες, πιστεύοντας όμως ότι υπάρχουν πολλοί σαν και μας, που μπούχτισαν τα μικροκομματικά παιχνίδια και τις κακοστημένες παραστάσεις κοινοβουλευτικών ομάδων που δεν εκπροσωπούν την πραγματική θέληση του λαού. Τους καλούμε όλους κοντά μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και συντασσόμαστε στην πρώτη γραμμή του σύγχρονου πατριωτικού τόξου για να ακυρωθεί στην πράξη η εκχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και να σπάσει επιτέλους ο μνημονιακός παγετώνας, που αποδεδειγμένα πλέον υπήρξε το όχημα για να μειωθεί η αντίσταση της Ελλάδας και να τρωθεί, ηθικά και πνευματικά η χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας σε συνδιάσκεψη στελεχών και φίλων του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος από πολλά μέρη της χώρας και κυρίως από νομούς της Βορείου Ελλάδας που βρέθηκαν στη Φλώρινα για την διαμαρτυρία στις Πρέσπες.
«Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ»
Κατέληξε δε, λέγοντας:
«Εμείς, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τις Πρέσπες από μνημείο παράδοσης της Μακεδονίας ,σε μνημείο αντίστασης και νίκης της Μακεδονίας.
«Αμύνω δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών»
Και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του λαού, αυτή η μέρα θα σηματοδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα οδηγήσει σε συνολική αναδιάταξη το πολιτικό σκηνικό.
Αυτό σημαίνει την πλήρη και οριστική υποχώρηση των διεθνιστών και των απάτριδων από το πολιτικό προσκήνιο, όσων ηθελημένα ή άθελα υπηρετούν τον σταλινικής έμπνευσης «Μακεδονισμό» των Βαλκανίων και ενισχύουν την στρατηγική της Τουρκίας για επέκταση της επιρροής της στην Βαλκανική, παρά τα ακριβώς περί του αντιθέτου επιχειρήματα του κ. Κοτζιά. Η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. Με τη συμφωνία που υπεγράφη, οι μουσουλμάνοι και τουρκογενείς των Σκοπίων βαπτίζονται «Μακεδόνες». Και άρα, η Τουρκία αποκτάει και… Μακεδονική μειονότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο μέλλον για την πραγματική, ελληνική Μακεδονία, αλλά και την Θράκη.
Αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σημαίνει όμως και την επικυριαρχία της ελληνικής πατριωτικής κεντροδεξιάς. Της μόνης ιδεολογικής πτέρυγας που πιστεύει στη δύναμη της χώρας, που δεν ντρέπεται για την ιστορία, τον πολιτισμό και την θρησκεία της και κατανοεί ότι ο ελληνισμός υπερβαίνει τα όρια του ελληνικού κράτους.
Αυτή η ιδεολογική πτέρυγα που γέννησε τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας, είναι σήμερα πολυδιασπασμένη, άφωνη και άβουλη. Αυτό όμως δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η ελληνική πλειοψηφία δεν μπορεί να μένει άλλο στη σιωπή και στην υπομονή.
Σήμερα σας καλώ να προσυπογράψουμε και να επαληθεύσουμε τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώση. Θα μας σώση από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώση από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώση. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».
Να είστε βέβαιοι ότι θα σωθούμε. Γιατί τις συμφωνίες δεν τις επικυρώνουν οι πρωθυπουργοί και την ιστορία δεν τη γράφουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες. Οι λαοί επικυρώνουν συμφωνίες, οι λαοί γράφουν και την ιστορία. Οι Έλληνες ξανάρχονται…».

Σχετικό οπτικοακουστικό υλικό:

Να το πιστέψουμε και η ντροπιαστική συμφωνία θα ακυρωθεί ! https://www.youtube.com/watch?v=uM2qTRCq8D4
Οι λαοί επικυρώνουν συμφωνίες, οι λαοί γράφουν και την ιστορία. Ράδιο Αίγιο

SHARE