Νίκος Νικολόπουλος: Σήμερα ο λαός παίρνει τη διαπραγμάτευση στα χέρια του!

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο μπροστά από τον Λευκό Πύργο

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προσερχόμενος στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχει στην πάνδημη και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για την διατήρηση της ειρήνης και την απόδοση δικαιοσύνης για την πατρίδα μας την Ελλάδα έκανε την παρακάτω δήλωση προς τα ΜΜΕ:

«Σήμερα, ο λαός μας παίρνει την διαπραγμάτευση στα χέρια του και την Μακεδονία στις πλάτες του!

Σήμερα, οι Έλληνες ακυρώνουν κρυφές διαπραγματεύσεις και πιέσεις, δηλώνουν την αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε απλή ή σύνθετη ονομασία των Σκοπίων που θα έχει το όνομα Μακεδονία και στέλνουν, πέρα και πάνω από κόμματα, το μήνυμα:

Η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν υπάρχει «Μακεδονικό έθνος». Η ιστορία και ο πολιτισμός χιλιετιών δεν παραχαράσσεται! Μακριά από την Ελλάδα οι σκοτεινοί πολιτικοί και διπλωματικοί σχεδιασμοί!

Ο Ελληνικός λαός στα χρόνια της κρίσης έχει στερηθεί πολύ περισσότερα από όσα του αναλογούσαν. Δεν θα στερηθεί την πατρίδα του, την εθνική του ταυτότητα, την ιστορία του.

Από τη Θεσσαλονίκη εκπέμπεται η μεγάλη ιαχή προς κάθε κατεύθυνση.

Από τη Θεσσαλονίκη, όλη Ελλάδα τιμάει την ελληνική Μακεδονία, τιμάει το αίμα και τους αγώνες των προγόνων μας, τιμάει το δάκρυ του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, τιμάει τη θυσία του μκακαριστού Χριστόδουλου, τιμάει την ατσάλινη πίστη στα ιερά και όσια αυτού του έθνους.

Οι λίγοι και οι μικροί πάντα λιψοψυχάνε και αποφεύγουν την αναμέτρηση με την ιστορία. Όχι όμως και οι πολλοί, οι απλοί, οι αληθινοί.. Αυτοί πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Και μάχονται για τη νίκη…»