Νίκος Νικολόπουλος: Έφυγε ένας σπάνιος Έλληνας, Μακεδόνας και Πόντιος!

Με αφορμή την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Έλληνας. Μακεδόνας. Πόντιος . Ανατρεπτικός . Καυστικός. Το πικρό, αλλά και το από καρδιάς χαμόγελο της σύγχρονης Ελλάδας. Ο πατριώτης που αγαπήθηκε, από τους όπου γης συμπατριώτες μας για την μοναδικότητα του. Μεγαλώσαμε με τον Χάρρυ Κλυνν. Με την σάτιρα του, και το σπινθηροβόλο πνεύμα του.

Έχει το ρεκόρ του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας. Αλλά, η συναρπαστική διαδρομή του δεν προσδιορίζεται μόνο από αυτό, μόνο , το ρεκόρ. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν πολλά περισσότερα. Ο σύγχρονος “εντός εκτός και επί τα αυτά Έλληνας”. Εκείνος που αποθέωσε την επιθεώρηση, που απογείωσε την δισκογραφία, που ανέδειξε το συγγραφικό του ταλέντο, που βίωσε την τηλεοπτική λάμψη, που ζωγράφισε την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο, που ξεσήκωσε την Ποντιακή Ομογένεια, που λάτρεψε την Καλαμαριά και τον Απόλλωνα της. Έφυγε ένας σπάνιος Έλληνας. Το χνάρι που αφήνει οδηγεί σε έναν ομορφότερο κόσμο. Ας το ακολουθήσουμε…»

SHARE