Νίκος Γιαννακόπουλος, ένας άνθρωπος με όραμα για την Αρκαδία

Πόσος χρόνος απομένει ως τις εκλογές κανείς δεν ξέρει με ασφάλεια, οι εκλογικές προετοιμασίες, όμως, είναι στο φουλ και όλα τα κόμματα κάνουν τις προσθήκες τους για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τους. Ένας από τους Νομούς που ακόμα δεν έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο της η ΝΔ είναι της Αρκαδίας.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται ως σίγουρο είναι του πολιτικού μηχανικού, Νίκου Γιαννακόπουλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος και το 2019. Ενός νέου ανθρώπου, επιστήμονα που αγαπάει τα κοινά και τον τόπο του. Ο ίδιος έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται στην Αρκαδία με όραμα του φυσικά την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού του.

Η πολιτική για τον Νίκο Γιαννακόπουλο ήταν ανέκαθεν τρόπος ζωής. Βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους Αρκάδες με μοναδικό του στόχο να προωθήσει προτάσεις, λύσεις, τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων των συμπολιτών του και της περιοχής τους.

Πάντα ήταν μακριά από υπόγειες διαδρομές, κλειστές πόρτες και μυστικές συναντήσεις, κάτι που ταιριάζει με την φιλοσοφία του προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μοναδικός του στόχος η αναζωογόνηση της Αρκαδίας για τα επόμενα χρόνια.

SHARE