Νέος πόλεμος στη σόουμπιζ: Η κόρη του Ρασούλη κατά του Ρέμου: «Το σκυλέ δύσκολο να αποβληθεί»

Νέος πόλεμος ξέσπασε στην ελληνική σόουμπιζ και συγκεκριμένα στον χώρο του πενταγράμμου μετά την ευθεία επίθεση της κόρης του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη στον Αντώνη Ρέμο.

Η Ναταλία Ρασούλη, με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, έριξε τα… βέ­λη της στον Αντώνη Ρέμο για την εμφάνισή του στις 11 Νοεμβρίου με τον διάση­μο Λιβανέζο πιανίστα Guy Manoukian, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ακολούθησαν δεκάδες άλλα πικρόχολα σχόλια!

«Ελα, ρε Ρέμο, τεράστιε. Τρέλανέ μας. Και Σκάλα του Μιλάνου εύχομαι. Μια παραγγελιά για με please: lucevan le stelle και δέκα ταψιά γαρύφαλλα για πάρτη σου. Καλά δεν τα λέω;» έγραψε η μουσικός και κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού.

«Vesti la giubba μην σου πω» γράφει ένας διαδικτυακός φίλος της, για να απαντήσει η ίδια ακόμα πιο… σκληρά: «Αυτή απαιτεί και αμφίεση λίγο κλόουν».

Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Στον επόμενο τόνο μπορεί να τον έβλεπες και με τον Παβαρότι μαζί, αν δεν εί­χε αποδημήσει».

Τα σχόλια συνεχίστηκαν στο ίδιο κλίμα: «Μη δολοφονείτε τη μουσική», με τη Ναταλία Ρασούλη να το… τερ­ματίζει, γράφοντας «μπορεί να βγει ωραίο στο τέλος. Αν πει τίποτα λιβανέζικα. Αλ­λά το ‘σκυλέ’ δύσκολο να αποβληθεί. Σαν την Πάολα. Ωραία στον Θε­οδωράκη, αλλά πίστα». Και… μόλις άρχισαν τα όργανα!