Νέες καταγγελίες για εκλογική νοθεία από τη ΛΑΕ

Σε νέες καταγγελίες για εκλογική νοθεία, αυτή τη φορά σε Ρόδο και Σπερχειάδα, προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Λαϊκή Ενότητα.

Σύμφωνα με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη, πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν έλαβαν ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στο 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και στο 289 εκλογικό τμήμα της Σπερχειάδας.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι στο 817Α εκλογικό τμήμα, δεν επέτρεψαν σε ετεροδημότη να ψηφίσει για τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Χθες, Σάββατο, η ΛΑΕ είχε καταγγείλει αντίστοιχα περιστατικά και στην εκλογική διαδικασία των Ελλήνων ομογενών στο Λονδίνο.

«Παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή , η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων» τόνισε, σήμερα, σε νέα ανακοίνωση.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Κάλεσε, τέλος, «την κυβέρνηση και όλους τους συντελεστές της εκλογικής διαδικασίας να σεβαστούν την ακεραιότητα των εκλογών, απέναντι σε απαράδεκτα συμπτώματα αυθαιρεσίας καταδολίευσης τα οποία πληθαίνουν».