Νέες διακρίσεις για υπηρεσίες της Alpha Bank

Nέες διακρίσεις απέσπασαν οι υπηρεσίες Alpha Mobile Banking και my Alpha wallet της Alpha Bank στο πλαίσιο του διαγωνισμού Mobile Excellence Awards 2017.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, οι διακρίσεις, πέντε σε αριθμό αφορούν ένα Grand Award, τρία χρυσά βραβεία και ένα αργυρό βραβείο και επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Alpha Bank.

H εφαρμογή Alpha Mobile Banking για έξυπνα κινητά συνδυάζει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές με τις σύγχρονες τάσεις design στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Το Alpha Mobile Banking παρέχει στους χρήστες αμεσότητα και ευελιξία στη συνολική διαχείριση των οικονομικών τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον μέγιστο δυνατό βαθμό ασφάλειας σε όλες τις συναλλαγές τους.

Το my Alpha wallet app προσφέρει την υπηρεσία ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού πορτοφολιού μέσα από την οθόνη του κινητού. Ο πελάτης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις κάρτες του στο κινητό του και να πραγματοποιεί πληρωμές και ηλεκτρονικές αγορές στα καταστήματα με το σήμα Masterpass στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία, το my Alpha wallet εξασφαλίζει την πιο σύγχρονη εμπειρία συναλλαγών σε ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών Δικτύων της Alpha Bank, κ. Σωτήρης Κυριάκος δήλωσε: “Οι νέες διακρίσεις της Alpha Bank στα Mobile Excellence Awards 2017 αναδεικνύουν τη σταθερή εμπιστοσύνη των Πελατών στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες. Το γεγονός αυτό μας τιμά και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε διαρκώς στους Πελάτες μας καινοτόμες και χρήσιμες υπηρεσίες, κάτι που θα συνεχισθεί και στο άμεσο μέλλον”.

Ο ετήσιος διαγωνισμός των Mobile Excellence Awards διοργανώθηκε για τρίτο συνεχές έτος από την εταιρία Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.