Μυρσίνη Λοϊζου: Έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μητέρας της από το 2007

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που προκαλεί σάλο.

Η Μυρσίνη Λοϊζου έχει προκαλέσει αρκετούς… πονοκεφάλους στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή την φορά ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ήρθε να προσθέσει ακόμη έναν, καθώς ισχυρίζεται πως η υποψήφια ευρωβουλευτής εισέπραττε παράνομα από το 2007 την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σύμφωνα με «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», «η Μυρσίνη Λοϊζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο». Το δημοσίευμα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, αναφέρει ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοϊζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές καθώς στις 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η νέα δίκη της για χρέη προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, αναφέρει η εφημερίδα, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.