Μπακογιάννη: Από τον πρωθυπουργό εξαρτάται αν θα κλείσει η αξιολόγηση

Την άποψη ότι από τον πρωθυπουργό εξαρτάται αν θα κλείσει η αξιολόγηση εξέφρασε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως κάθε μέρα που περνάει επιβαρύνεται το κόστος για τον Ελληνα πολίτη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να αντιληφθεί ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ενώ αναφερόμενη στις εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν είπε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ύφεση.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να ντρέπονται όταν λένε ότι η ΝΔ υιοθετεί τις απόψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σχετικά με το ασφαλιστικό επεσήμανε ότι επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έγιναν πολλά βήματα ενώ είπε πως το νομοσχέδιο Κατρούγκλου τιμωρεί την εργασία.Σημείωσε δε, πως το νομοσχέδιο θα πάει για νόμπελ αποτυχίας. Ανέφερε δε πως όταν υπερφορολογείς σκοτώνεις την επιχειρηματικότητα.

Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο είπε πως ποτέ η Άγκυρα δεν έφτασε ως τις Οινούσες και ποτέ δεν αποκάλεσε τα ελληνικά χωρικά ύδατα, τουρκικά.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος είπε ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανέκδοτο ενώ σε ερώτηση για εκλογές απάντησε πως η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση.