Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα -Οι πολίτες θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το επταήμερο, χαρακτηρίζοντάς τον απελπισμένα ψεύτη, ο οποίος λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη συντριβή στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του.

 

Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη και το ΕΚΑΣ.

 

Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν 7ήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.

 

Οι πολίτες, όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει

SHARE