Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση

-Κυβέρνηση επιχειρηματικότητας για έξοδο από την κρίση

Η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και θα σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται στην επιχειρηματικότητα, αξιοποιώντας τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του που παραχώρησε τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο CNN International και στη δημοσιογράφο κυρία Paula Newton.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ομογένεια αλλά και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Μέσω του CNN, o κ. Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας όποτε και αν γίνουν εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την Κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».

Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας. Μια Κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο Κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων και τόνισε:

«Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις». Και συνέχισε: «Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί».

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους».