Μετά την επιτυχία της στο θέατρο η Μιμή Ντενίση κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων. Θέλει να συνεχίσει το έργο του Αντώνη Τρίτση.

Για τρίτη χρονιά η δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης Μιμή Ντενίση γνωρίζει την θεατρική επιτυχία με το έργο της “Σμύρνη αγαπημένη”, το οποίο προορίζεται για διεθνή τηλεοπτική παραγωγή.

Με προσέλευση θεατών από όλες τις περιοχές της Ελλάδος και ευνοϊκά σχόλια για την ποιότητα της παράστασης. Χωρίς να διαψευσθεί γνώρισε ευρεία δημοσιότητα η απόφαση της Μιμής Ντενίση να κατέβει υποψήφια και να να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η γνωστή ηθοποιός προτίθεται να κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος. Η ίδια δηλώνει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Άλλωστε, έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα και έχει παλέψει για το Πεδίον του Άρεως το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

Η κίνηση της αυτή κάνει πολλούς να σκεφτούν πως σχετίζεται με τον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με τον αείμνηστο δήμαρχο Αθήνας Αντώνη Τρίτση. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του, αφού πέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του. Με τον Αντώνη Τρίτση η Μιμή Ντενίση ήταν αρραβωνιασμένη αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έχει τελέσει δύο γάμους έως τώρα τον ένα με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη και τον άλλο με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού στην Λάρισα.