Με Ολάντ θα συναντηθεί εκτάκτως ο πρωθυπουργός – Στο τραπέζι των συζητήσεων η αξιολόγηση

Πολιτικές επαφές υψηλού επιπέδου θα κάνει τις προσεχείς ημέρες ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, σε μια προσπάθεια για την εξεύρευση πολιτικής λύσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, αύριο, Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι.

Επίσης, την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος ‘Αξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Λόγω αυτού του ταξιδιού, αναβάλλεται, για την Παρασκευή στις 10 το πρωί, η συζήτηση στη Βουλή για την Εξεταστική η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου.