Με μια κιθάρα και ένα ακορντεόν στη σκηνή «Χίλιες και δυο νύχτες»

Υπέροχες μελωδίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή «Χίλιες και δυο Νύχτες»

Με μια κιθάρα και ένα ακορντέον ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος και η ερμηνεύτρια Γεωργία Κοκορίγκου θα παιξουν κομμάτια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Λόγια της σιωπής», αλλά και το δεύτερο επερχόμενο δίσκο τους «Ξενιτιά».

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί, Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο, Βασίλης Καραμπελόπουλος στα ντραμς και Άκης Κώτας στο μπάσο.

Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της «4ης Ακρόασης» της «Μικρής Άρκτου». Τον Δεκέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Λόγια της σιωπής» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο του με τον τίτλο «Ξενιτιά».

Η Γεωργία Κοκορίγκου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, έχει ενασχοληθεί με την εκμάθηση παραδοσιακών κρουστών, κιθάρας , φωνητικής, ακορντεόν.