Ματαιώνεται ο δήθεν δομικός και ώριμος ανασχηματισμός, μέσα στο νέο κλίμα καταδίκης της Κυβέρνησης. Μάλλον για το Δεκέμβριο.

Η «Αυγή» βάζει φρένο στα σενάρια για ανασχηματισμό σύμφωνα με δικές της έγκυρες πληροφορίες.

«Δεν είναι στις προτεραιότητες μας» λένε κυβερνητικές πηγές – Μεταθέτουν τον ανασχηματισμό για μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης που δεν πρόκειται να λήξει, το νωρίτερο από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, πάγο στα σενάρια για ανασχηματισμό βάζει η «Αυγή» λίγες ώρες μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 4339 για τις τηλεοπτικές άδειες. Από την οποία βγήκε πολλαπλά τραυματισμένη η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.

Επικαλούμενη πηγές του Μαξίμου η εφημερίδα σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της υποστηρίζει ότι «δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ο ανασχηματισμός».

Κατά τις ίδιες πηγές «αυτή τη στιγμή υπάρχουν θεσμικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν» υπονοοώντας προφανώς την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης που προανήγγειλε ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη τη Δευτέρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με την «Αυγή» το πιθανότερο σενάριο πλέον για τον ανασχηματισμό είναι αυτός να γίνει μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

SHARE