Μαντόνα: Νέο άλμπουμ από τη βασίλισσα της ποπ

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, επιβεβαίωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους. Το νέο LP θα ακολουθήσει το «Rebel Heart» του 2015. Η τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο υλικό της, τους τελευταίους μήνες. Τον Μάιο, ανάρτησε μία εικόνα που φαινόταν να είναι εξώφυλλο για ένα πρότζεκτ που φέρει τον τίτλο «Beautiful Game».

Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν το νέο υλικό τους επόμενους μήνες.

«Μόλις συναντήσαμε πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς, για τον νέο μου δίσκο. Η Λισαβόνα επηρέασε τη μουσική μου και τη δουλειά μου» δήλωσε στο Vogue Italia η τραγουδίστρια, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Μαντόνα μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβόνα, ώστε ο 12χρονος γιος της, Ντέιβιντ Μπάντα, να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η Πορτογαλία προκάλεσε μια αλλαγή στην κουλτούρα της που ενέπνευσε τον προσανατολισμό του νέου άλμπουμ.

Για το εξώφυλλο του Vogue Italia φωτογραφήθηκε από τον Μερτ Άτλας και στη συνέντευξή της μιλά για τη νέα της ζωή στη Λισαβόνα, για τα παιδιά της, το πάθος της για μουσική, τα άλογα και τη φιλανθρωπία της για την αύξηση του Μαλάουι.

Ο Άτλας δημοσίευσε, στον λογαριασμό του στο Instagram, εικόνες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης, στις οποίες είναι μαζί με τις κόρες της, που φορούν μακριά λευκά φορέματα και στέμματα από άνθη, στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας που έχει αγοράσει.

Το τεύχος Αυγούστου του ιταλικού περιοδικού γιορτάζει τα 60ά γενέθλια της Μαντόνα.