Λαμπερή βραδιά στη Μ. Βρετάνια

Εν μέσω πορείας των αστυνομικών και του Π.Α.Μ.Ε πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος (Pierce – Deree) στη Μ. Βρετάνια. Οι απόφοιτοι του κολεγίου τήρησαν το ετήσιο ραντεβού τους για να ανταλλάξουν τα νέα τους και να ευχηθούν καλή χρονιά.

Τους απόφοιτους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παρασκευή Γιαννοπούλου, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στα τιμώμενα πρόσωπα, τον τ. πρόεδρο του κολεγίου Dr. John S. Bailey, τον πρέσβη των Η.Π.Α, Geoffrey R. Pyatt που συνοδευόταν από την Λήδα Δημητρίου, liaison της πρεσβείας με το ACG και τον βουλευτή της Ν.Δ και απόφοιτο του κολεγίου, Νότη Μηταράκη. Την πίτα έκοψε ο πρέσβης των ΗΠΑ και αναφέρθηκε εντυπωσιασμένος στο θερμό χειροκρότημα των αποφοίτων προς τον τ. πρόεδρο του κολεγίου Dr. John S. Bailey κατά την προσφώνηση της προέδρου του Συλλόγου, Παρασκευής Γιαννοπούλου.

Οι απόφοιτοι απόλαυσαν τα εξαιρετικά πιάτα συνοδεία κρασιού και η εκδήλωση έκλεισε με επίδειξη ρούχων Μ Missoni και νυφικών Demetrios. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου. Τα δώρα της λαχειοφόρου ήταν προσφορές των αποφοίτων.

Πλήθος αποφοίτων μας που διακρίνονται στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο παραβρέθηκαν. Η αναπληρώτρια γραμματέας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ, Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή, η επιχειρηματίας Μαρία Λαϊνά, οι σχεδιάστριες Ιωάννα Πιτσούνη (360 Project), Χαρά Κουμεντάκου (made by JK) και Χριστίνα Χαροκόπου (The BriteLine), ο Γιώργος Παπάς από την Giochi Preziosi και ο πρόεδρος της Image Communication/AWG Communication, Γιώργος Γκάμαρης.

Γράφει η Αγγελική Γρατσία