Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Κουρουμπλής

Κάποιοι υπουργοί μένουν στην ιστορία όχι για το έργο τους, αλλά για τις προκλητικές δηλώσεις τους. Σε αυτή τη κατηγορία των πολιτικών ανήκει πλέον και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Παραχωρώντας συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Κκαι απαντώντας σε ερώτηση για το ασφαλιστικό είπε επι λέξει «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό!»

Ναι καλά διαβάσατε. Αυτά είναι λόγια υπουργού του κ. Τσίπρα και τα είπε για συνάδελφους του. Ξέρετε ο κ. Κουρουμπλής είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και αυτή την περίοδο οι πρώην συνάδελφοι του είναι στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την αφαίμαξη που τους κάνει το νέο ασφαλιστικό. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους κοροϊδεύει ο κ. Κουρουμπλής, πρώην γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ που μόλις είδε το καράβι να βουλιάζει μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος της Suddeutsche στο άρθρο του σημειώνει ότι συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο πλευρό του στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.