Κυβερνητική παράκουση: Σχέδιο να φορολογήσουν τις συνδέσεις internet

Μια απίστευτη πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί θα καταλήξουμε στο να φορολογείται και ο αέρας που αναπνέουμε… δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Αγορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα έρχεται χαράτσι στους συνδρομητές ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνημένο μέτρο μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών

Στην επιβολή φόρου στους χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα, έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι στο κείμενο στο οποίο κατέληξαν οι δυο πλευρές στην τελευταία συνάντηση, αποφασίστηκε να υπάρξει φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας.
Η νέα φορολογία θα επιβληθεί σε όλους όσοι έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε για επαγγελματική, είτε για ιδιωτική χρήση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ ή κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών.

Το ύψος του φόρου, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στο πακέτο μέτρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ θα καθοριστεί στις διαπραγματεύσεις που θα συνεχιστούν με την επιστροφή των εκπροσώπων του κουαρτέτου στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τόμσεν από την Ουάσιγκτον που γίνεται η σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ύψους 8,1 δις ευρώ και όχι 5,4 δις ευρώ που έως τώρα γνωρίζαμε.

SHARE