Κύπρος: Ιερέας (με πολλά νεύρα) έδειρε… τον κουμπάρο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε γάμο στην Πάφο. Σύμφωνα με την καταγγελία που αναρτήθηκε στα social media ο ιερέας εξοργίστηκε με τον κουμπάρο του γαμπρού, ο οποίος χτύπησε ελαφρά τον γαμπρό στην πλάτη κατά το έθιμο την ώρα του “Ησαϊα”. Ο μάλλον… οξύθυμος ιερέας σε έξαλλη κατάσταση πέταξε το ευαγγέλιο και επιτέθηκε στον κουμπάρο γρονθοκοπώντας τον.

Οι καλεσμένοι στον γάμο έγιναν πυρ και μανία και επιτέθηκαν στον ιερέα ο οποίος απ’ ότι φαίνεται “είχε άγιο” και γλίτωσε το ξύλο τη τελευταία στιγμή με παρέμβαση κάποιων πιο ψύχραιμων.

Ο γάμος τελικά ολοκληρώθηκε μετά την αποχώρηση του ιερέα ενώ οι συγγενείς του ζευγαριού αναμένεται να κάνουν καταγγελία στον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

Δείτε αυτούσιο το σχόλιο και δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στή πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του.
Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον …πληρώσουμε.
Ο θεός να τον γιατρέψει …

Όσο για το νιόπαντρο ζευγάρι, σίγουρα θα έχει την πιο πρωτότυπη ανάμνηση από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Αν μη τι άλλο ας είναι από εδώ και πέρα, ο κοινός βίος τους… ανθόσπαρτος!