Κωνσταντοπούλου: Είναι κυβέρνηση Προδοτών

Με την ίδια ευκολία, που κακοχαρακτήριζε πέρυσι τους βουλευτές ης ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή τις παλαιότερες Κυβερνήσεις, συνεχίζει τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς και για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με απίστευτους μειωτικούς χαρακτηρισμούς, που φανερώνουν χαμηλό επίπεδο διαλόγου, αντιπαράθεση και πολιτικού πολιτισμού.

Αίσθηση γι αυτό προκάλεσε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Γαλλική Λιλ, που βρέθηκε στην αρχή της εβδομάδας, προσκεκλημένη του υποψηφίου για τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές, Ζαν Λυκ Μελανσόν, στην Πανγαλλική Συνδιάσκεψη της καμπάνιας του «Γαλλία Ανυπότακτη». Στο εξωτερικό επιδόθηκε σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μάλλον φανατικούς και χαμηλού πολιτικού επιπέδου.

Στην ομιλία της έκανε ξανά επίθεση κατά της κυβέρνησης αποκαλώντας «προδότες» τους Έλληνες κυβερνητικούς». Προδότες με βαρύτατες ευθύνες εξαπάτησης και συμβιβασμού. Δοσίλογοι πολιτικά, γιατί απεμπόλησαν-όπως έχει καταγγείλει η Ζωή Κ.- και ξεπούλησαν την ιδεολογία και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους και τα μέλη τους. Βαρύτατες κατηγορίες, ακραίες που δεν πρέπει να γίνονται δημόσια και μάλιστα σε άλλες χώρες. Δεν συμφέρουν κανένα. Υπάρχουν και όρια.