Κρίσιμη ημέρα για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Η ημέρα που ξημέρωσε αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στη διάρκειά της αναμένεται αφενός να διευκρινιστεί αν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα το προσεχές σαββατοκύριακο και αφετέρου η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η Super League έχει διοικητικό συμβούλιο το μεσημέρι. Οι ΠΑΕ θα εκφράσουν τις θέσεις τους επί των δεσμεύσεων που έχει ζητήσει να λάβουν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με Ολυμπιακό και Ξάνθη να έχουν ήδη εκφράσει τη διαφωνία τους αλλά και 14 ΠΑΕ να τις έχουν υπογράψει.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι η διοργανώτρια αρχή να εισηγηθεί επανέναρξη του πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο 31/3-1/4.

Εκτός της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, θεωρείται πολύ πιθανό πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, δηλαδή αν θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τους «ερυθρόλευκους».

Ως προς την ετυμηγορία του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το αν θα παραμείνει η επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, για τη ματαιωθείσα αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αυτή αναμένεται ως την προσεχή Τετάρτη.