“Κουλούρα” για την Ράνια Τζίμα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα δώσουν όρκους αιώνιας πίστης επισφραγίζοντας τον έρωτά τους.

Η τελετή θα γίνει στις 14 Μαΐου σε στενό οικογενειακό κύκλο και τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μάρτυρες μεταξύ άλλων θα είναι από την πλευρά της Ράνιας Τζίμας η για χρόνια αγαπημένη φίλη της και γνωστή δημοσιογράφος του ΣKAΪ Εύα Αντωνοπούλου και από την πλευρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο επίσης για χρόνια στενός του φίλος Πέτρος Μωραΐτης. Συνολικά οι μάρτυρες θα είναι επτά: Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πέτρος Μωραΐτης, Αλεξία Τασούλη, Δημήτρης Μιχαλέλης, Κατερίνα Χριστοφιλίδου και Γιάννης Πετρίδης.

Η γνωριμία της Ράνιας με το Γαβριήλ ξεκίνησε πέρυσι στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων «Πρωινό Mega, όταν ο κ.Σακελλαριδης ήταν καλεσμένος ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο της Αθήνας. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος ενώ το love story κρατήθηκε μυστικό για μήνες καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απεχθάνεται την δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής.

Ωστόσο η εγκυμοσύνη της Ράνιας έφερε στη δημοσιότητα τη σχέση η οποία θα σφραγιστεί σε λίγες μέρες με την μεταξύ τους ένωση. Σε λίγους μήνες το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο τους παιδί.

Δείτε το προσκλητήριο:

invitation1invitation2

SHARE