Κώστας Μπακογιάννης: Με την Σία είμαι καψούρης

Αποκαλυπτικός και διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δεν μίλησε μόνο για πολιτική αλλά αναφέρθηκε και στην αγάπη που αισθάνεται για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν φορούσε τη βέρα του. Τότε εκείνος σήκωσε το μανίκι του και έδειξε πως φορά τη βέρα του.

«Βεβαίως φοράω βέρα. Εδώ την έχω. Απλώς με ενοχλεί στο δάχτυλο. Δεν μπορώ να φοράω κάτι στο χέρι μου, στο δάχτυλό μου. Η Σία είναι πιο συνηθισμένη στα κοσμήματα από ότι εγώ».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του μίλησε με πολύ τρυφερότητα και αποκάλυψε πως είναι καψούρης μαζί της: «Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση αν επιθυμούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο κ. Μπακογιάννης ξεκαθάρισε: «Δεν θα κάνουμε άλλο παιδί. Τέλος! Να συμφωνήσουμε ότι έχω κάνει ό,τι μπορώ για το δημογραφικό της χώρας. Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά».

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το τι θα έκανε αν η Σία Κοσιώνη του ζητούσε ακόμα ένα παιδί εκείνος απάντησε με χιούμορ προτρέποντας τον παρουσιαστή να κάνει εκείνος κι άλλα παιδιά.

Τέλος αναφέρθηκε και στην εποχή που η σύζυγός του του είχε πάρει συνέντευξη και δεν γνωριζόντουσαν: «Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δεν γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το πώς βλέπει το γεγονός ότι ο δολοφόνος του πατέρα του Δημήτρης Κουφοντίνας παίρνει συνεχώς άδειες από τις φυλακή: «Ο νόμος λέει ισόβια. Μου έλεγε ένας γνωστός μου που έτυχε να διασταυρωθεί με τον Κουφοντίνα ότι οι περαστικοί όταν τον έβλεπαν στην Πανεπιστημίου όπου περπάταγε κάνανε τον σταυρό τους. Δεν είναι κανονικό ο Κουφοντίνας να παίρνει άδειες και να κάνει τη μεγάλη ζωή και να σουλατσάρει στα σημεία που ο ίδιος δολοφόνησε. Δεν είναι αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ένας άνθρωπος που έχει σκοτώσει τόσους συνανθρώπους του πισώπλατα, αδίστακτα, ωμά, στυγνά να κάνει τώρα τουρισμό στο κέντρο της ΑΘήνας…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου