Κόντρα στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικανούς. Οι τέσσερις Έλληνες πολιτικοί που επανεκλέχτηκαν στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων.

Παράδοση πλέον των Ελληνοαμερικανών να κατακτούν σημαντικές θέσεις στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ είτε ως υποψήφιοι στην Γερουσία και το Κογκρέσο είτε ως επιφανείς συνεργάτες και σύμβουλοι στο Λευκό Οίκο και σε επιφανείς πολιτικούς.

Την παράδοση αυτή συνέχισαν για μια ακόμα φορά Ελληνοαμερικανοί πρώτης και δεύτερης γενιάς, με εδραιωμένη πλέον θέση στην πολιτική ζωή και στα θεσμικά όργανα των ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί βουλευτές Τζον Σαρμπάνης, Ντίνα Τάιτους, Νίκη Τσόνγκας και ο Ρεπουμπλικάνος Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης επανεξελέγησαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, η Δημοκρατική βουλευτής Ντίνα Τάιτους επανεξελέγη στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Νεβάδα, με 63% έναντι 28,8% της Μαίρη Πέρι (Mary Perry).
Στην 3η περιφέρεια της Μασαχουσέτης, η Δημοκρατική Νίκη Τσόνγκας επανεξελέγη με 68,67% έναντι 31,32% της Ρεπουμπλικανής Αν Γούφερ.

Στη 12η περιφέρεια της Φλόριντα, με επίσης καταμετρημένο το 100% των ψήφων, ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης επανεκλέγεται με ποσοστό 68,6% έναντι 31,38% του δημοκρατικού του αντιπάλου Ρόμπερτ Τάγιερ.

Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης
Στην 3η εκλογική περιφέρεια του Μέριλαντ, με καταμετρημένο το 86% των ψήφων, ο Δημοκρατικός βουλευτής Τζον Σαρμπάνης προηγείται με 62,8% έναντι 34,4% του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μαρκ Πλάστερ.