Κίνημα Αλλαγής για Φλώρο: Αντί ο Πολάκης να ζητήσει συγνώμη για την επιτροπή που διόρισε, το παίζει και σερίφης

«Το παίζει και σερίφης ο Παύλος Πολάκης», διατείνεται το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπαργιώτα Υπεύθυνου Κ.Ο. του Τομέα Υγείας, για την αποφυλάκιση του κ. Φλώρου έχει ως εξής:

Η αποφυλάκιση του κ. Φλώρου έγινε με βάση τις διατάξεις ενός νόμου που εισηγήθηκε ο κ. Παρασκευόπουλος και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίχθηκε στη γνωμοδότηση μιας επιτροπής που διόρισε ο κ. Πολάκης. Κοινώς, είναι ένα ακόμα έργο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης, όμως, πέφτει από τα σύννεφα για άλλη μια φορά. Αντί να ζητήσει συγγνώμη, εάν οι επιτροπές που διόρισε ο ίδιος έχουν κιόλας διαφθαρεί, όπως υπαινίσσεται, αντί να υποσχεθεί έρευνα και τιμωρία, αντί να μεριμνήσει για την ενίσχυση της διαφάνειας και της νομιμότητας, παριστάνει για μια ακόμη φορά τον Σερίφη στο facebook. Αναρτώντας τη γνωμάτευση στα social media, καταπατά κάθε έννοια δεοντολογίας, βγάζει στη φόρα προσωπικά δεδομένα και περιφρονεί, όπως συνηθίζει, τους νόμους και την ίδια τη δικαιοσύνη, για να κάνει τον παλληκαρά. Εάν όντως υπάρχουν κυκλώματα, ο κ. Πολάκης και η κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τα υποθάλπουν. Αρκετά!