Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο γιατί του έκαναν παρατήρηση για την δυνατή μουσική

Ο 42χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του και την 67χρονη μητέρα του όταν πήγαν στο σπίτι του να του κάνουν παρατήρηση γιατί είχε δυνατά την μουσική στο ραδιόφωνο.

Ένα άγριο διπλό έγκλημα έγινε αργά το βράδυ στην Χρυσούπολη Καβάλας μεταξύ δύο γειτόνων και για ασήμαντη αφορμή.

Οι δύο οικογένειες έρχονταν συχνά σε προστριβή ακόμα και για την θέση του πάρκινγκ ενώ αυτή την φορά ο λόγος που πυροδότησε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους ήταν η δυνατή μουσική στο ραδιόφωνο που είχε βάλει ο 42χρονος δράστης, με αποτέλεσμα να ενοχλεί τους γείτονές του.

Ο συνομήλικος γείτονάς του μαζί με την 67χρονη μητέρα του πήγαν στο σπίτι του, του χτύπησαν την πόρτα και του ζήτησαν τον λόγο που είχε τόσο δυνατά την μουσική. Τότε οι δύο οικογένειες των γειτόνων ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να αρπάξει ένα κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει εναντίον μάνας και γιου που του έκαναν παρατήρηση, σωριάζοντάς τους νεκρούς στο έδαφος.

Συγχωριανοί που άκουσαν την φασαρία κάλεσαν την Αστυνομία και σύντομα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη, ο οποίος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.