Καλοκαιρινό πάρτι #icare – The Westin Athens – Astir Palace Resort

Το #icare♥ δημιουργήθηκε για να οργανώνει, να βοηθά και να προβάλει δράσεις που βοηθούν συνανθρώπους μας …επειδή ενδιαφερόμαστε!

 

Το #icare♥ μέχρι στιγμής έχει στηρίξει με δράσεις το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ – Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση και Στήριξη και τα Ιδρύματα ΣΟΣ, Χαμόγελο του παιδιού και Χατζηκυριάκειο. Ενισχύοντας το #icare♥ , βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται …επειδή ενδιαφερόμαστε!

Η σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/I-care-

Πριν τις διακοπές, το #icare♥ διοργανώνει ένα καλοκαιρινό πάρτι με φιλανθρωπικό χαρακήρα για να ενισχύσει τον κουμπαρά του και να συνεχίσει τις δράσεις του. Ελάτε να μας υποστηρίξετε και να μας προτείνετε νέες δράσεις!

Στην Πέργκολα του The Westin Athens – Astir Palace Resort, την Κυριακή 24/7, ξεκινώντας από τις 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μπάνιο, να θαυμάσετε τις καλοκαιρινές συλλογές των σχεδιαστριών Florence Tokatlian – Arminnѐ, Eleni Georgopoulou – Chicuel, Christina P. Mallaki – Countess Wilhelmina και Christina Charokopou – THE BRITELINE και να απολαύσετε ένα ελαφρύ menu.

Ο βραβευμένος σεφ του Αστέρα, Στράτος Καλαθάκης / Efstratios Kalathakis, θα επιμεληθεί το menu της βραδιάς.


– Local Draught Beer, Coca Cola ή Coca Cola light, φυσικός χυμός πορτοκάλι, Mini burger with blue cheese sauce και Mini cheese cake.

Ευχαριστούμε τον dj. Νίκο Σαλπαδήμα / Nikos Salpadimas που θα παίξει μουσική.

Αγαπημένος όλων από τις εμφανίσεις του στα Galea (2001-2008), Boutique, Room (2008-2010), Cliche (2010-2013), Bourbon (2013-2016).

Η εθελόντρια Βάσω Ταξιάρχου έφτιαξε τα αναμνηστικά του #icare♥.

Το parking περιλαμβάνεται!

Πληροφορίες – Κρατήσεις
Τιμή: 35 ευρώ.
Αγγελική Γρατσία
6945 805160
icare.publicrelations@gmail.com

https://www.facebook.com/events/312603052409706/

RSVP: Πέμπτη 21/07
Μετά την Πέμπτη 21/07 οι επισκέπτες χωρίς κράτηση θα σερβιριστούν μόνο ποτό, αναψυκτικό και χυμό!