Η Λούκα Κατσέλη νέα πρόεδρος στο «Ίδρυμα Νιάρχου». Mόνος απέμεινε ο Κιμούλης.

Κανένα μέλος δεν ακολούθησε τον αλαζονικό Γ. Κιμούλη στη παραίτηση του με αίτημα τις υπερεξουσίες του. Πώς τον άδειασαν όλοι με ανακοίνωσή τους.
Καταλυτική η ανακοίνωση- αντεπίθεση του Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ για την παραίτηση του γνωστού ηθοποιού και θιασάρχη, και τις υπερεξουσίες που απαιτούσε, παρά το καταστατικό, να διοικήσει όλο τον κολοσσιαίο Οργανισμό.

Υπήρξε εκλεκτός του Μαξίμου και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, προσέφερε υπηρεσίες δοξολογίας και ταύτισης στον ΣΥΡΙΖΑ., όπως ο Λάκης Λαζόπουλος αλλά δεν έφτανε αυτό. Δεν στέρειωσε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του. Συντάγματος αλλά ούτε και ως πρόεδρος του μεγαλύτερου πολιτιστικού Οργανισμού της χώρας. Με μεγάλες φιλοδοξίες για τις εξουσίες του εξουσίες, συγκρούστηκε με άλλους εκλεκτούς (όπως του Υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου και άλλων) και έχασε. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού απομονώθηκε και κανένας στο Δ.Σ. δεν ταυτίσθηκε με τις αξιώσεις του απέναντι μάλιστα σε ένα πεπειραμένο και επιτυχημένο διευθύνοντα σύμβουλο του Μεγάρου Μουσικής .
Μάλλον στη νέα θέση του προέδρου η καθηγήτρια Οικονομικών Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Με φήμη μεγάλης εμπειρίας, συνεργάσιμου προσώπου και ευέλικτου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΠΙΣΝ με ειδική του ανακοίνωση αποστασιοποιήθηκε από την παραίτηση και τους ισχυρισμούς του κ.Κιμούλη μετά μόλις 17 ημέρες παραμονής του στη θέση του Προέδρου.

SHARE